Какво представлява фотокнигата?

Всяка наша фотокнига се изработва от професионална висококачествена матирана фотохартия и има твърди страници. Кориците на нашите фотокниги се предлагат в широко разнообразие от модели, цветове и материали.

Всяка една страница от сватбената фотокнига представлява отделен уникален колаж, изработен специално за вашето сватбено тържество.

професионални фотокниги

Ние предлагаме уникален дизайн, печат с перфектно качество и изключително прецизна и здрава ръчна изработка, които ще съхранят вашите спомени за десетилетия напред. В допълнение фотокнигите имат изискан и компактен вид, което прави съхранението им изключително удобно.

Запазете вашите спомени в луксозна ръчно изработена фотокнига

Благодарение на фотокнигите, вашите спомени ще бъдат запазени по един оригинален, изключително качествен и устойчив на времето начин, който е много популярен в западна Европа и Северна Америка.

Сватбени фотокниги

Нашите сватбени планове включват фотокнига

Нашите сватбени планове включват кожени фотокниги с различни корици и размери в зависимост от пакета услуги.

План Бронз

Включва фотокнига с размери 25/20 см. в сгънато положение, изготвена специално за вашето сватбено тържество

План Сребро

Включва фотокнига с рамка и кожена корица с размери 25/20 см. в сгънато положение, изготвена специално за вашето сватбено тържество

План Злато

Включва фотокнига с рамка и кожена корица с размери 30/45 см. в сгънато положение, изготвена специално за вашето сватбено тържество