Стефан Русанов - Професионален Сватбен Фотограф

Стефан Русанов

Професионален сватбен фотограф

Петя Русанова - Професионален Сватбен Фотограф

Петя Русанова

Професионален сватбен фотограф

Кои сме ние?

Партньори в професионалния и личния живот, щастливо женени вече 26 години. Ние сме готови да превърнем вашия сватбен ден в нещо повече от обикновен репортаж!

Какво ни прави различни?

oпит • стил • качество

Има мигове в човешкия живот, които са неповторими, защото се случват само веднъж. Тези мигове трябва да бъдат запечатани и поднесени така, че с радост и гордост да ги показвате на своите приятели, деца и внуци. 

Когато избирате сватбен фотограф, Вие не само закупувате услуга, а инвестирате във вашите спомени. Ето защо трябва да търсите талантливи специалисти с богат опит, чийто стил се вписва във вашата лична визия за сватбения ден.

Ние сме фотографи с повече от 25 години опит в областта на сватбената фотография. За нас тя е изкуство, чрез което улавяме и пресъздаваме неповторими моменти. Ние се стараем да акцентираме на истинските моменти от вашето тържество и да го превърнем в нещо повече от обикновен репортаж. 

Нашата главна цел е не само да представим действащите лица, но и да пресъздадем, и съхраним емоцията и атмосферата, като предадем нестандартна и жива визия на сватбеното тържество, за да може то да се превърне в един незабравим спомен от вашия живот. Както всеки човек, който се занимава с изкуство, ние също търсим вдъхновение от най-добрите класически и модерни фотографи по света, като се стремим да следваме последните тенденции в областта на фотографията и технологиите.

За нас заснемането на сватбеното тържество е привилегия.  В замяна ние “запечатваме” истинската история на вашия специален ден с висока стойност, качесто и съвременен стил.

Ние сме собственици на верига фотостудия “Зенит”, първото частно фотостудио в северна България, създадено през далечната 1992 година. Именно поради тази причина най-често може да ни откриете в района на Велико Търново, но заснемаме сватби в цяла България и чужбина.

За повече информация разгледайте нашите планове с услуги и портфолио. При въпроси не се колебайте да се свържете с нас или да ни пишете на страницата ни във facebook

Сватбеното тържество на Николета и Иван
Професионална сватбена фотография - Стефан Русанов
Сватбена фотосесия - Мая и Свилен

Фактите с които се гордеем

1,080 +

Броят на сватбени тържества заснети през годините

26

Броят на годините опит в сватбената фотография

9

Броят на професионалистите работещи в нашите фотостудиа