За нас

Стефан Русанов

Професионален Фотограф

Петя Русанова

Професионален Фотограф


Както може би вече се досещате – ние сме фотографи, които акцентират на истинските моменти от сватбеното тържество.

Ние сме с повече от 20 години опит в областта на фотографията и сме собственици на верига фотостудия “Зенит”, първото частно фотостудио в северна България, създадено през далечната 1992 година.

За нас сватбената фотография е изкуство, чрез което се пресъздават неповторими моменти, тя е нещо повече от обикновен репортаж. Има мигове в човешкия живот, които са неповторими, защото се случват само веднъж. Тези мигове трябва да бъдат запаметени и поднесени така, че с радост и гордост да ги показвате на своите приятели, деца и внуци. Когато избирате вашия сватбен фотограф, Вие не само закупувате услуга, вие инвестирате във вашите спомени. Ето защо трябва да търсите талантливи специалисти, чийто стил се вписва в личната Ви визия за сватбения ден.

Стремежът ни за заснемане на най-хубавите моменти от сватбения ден е очевиден и именно този ентусиазъм ни позволява да Ви предоставим сватбена фотография с висока стойност, качесто и съвременен стил. За нас заснемането на сватбеното тържество е привилегия, която ни позволява да бъдем част от вашия специален ден. В замяна ние “разказваме” истинската история на вашата сватба в нещо повече от документална фотография.

Нашата главна цел е не само да представим действащите лица, но и да пресъздадем, и съхраним емоцията и атмосферата, като предадем нестандартна и жива визия на сватбеното тържество, за да може то да се превърне в един незабравим спомен от вашия живот. Както всеки човек, който се занимава с изкуство, ние също търсим вдъхновение от най-добрите класически и модерни фотографи по света, като винаги се стремим да следваме последните тенденции в областта на фотографията и технологиите.

Можете да рагледате нашето портфолио, за да видите някои от най-скорошните ни снимки. Имайте в предвид, че портфолиото ми се променя непрекъснато, именно поради тази причина най-новите ни снимки се публикуват първо в нашата facebook страница.

Най-често може да ни откриете в района на Велико Търново, но заснемаме сватби в цяла България и чужбина.